Aamulla herättyäni aloin heti netistä katsoa mitä tänään voisi syödä ja mitä ateriat sisältävät( kaloreita meinaan). Noin yhden aikaan suuntasin bussilla töihin ja 2 alkoi työpäivä. Myyn soneran liittymiä ja täytyy kyllä myöntää, että työ on mielenkiintoista ja aina oppii uutta. Ihaninta on se, kuinka ei tarvitse yksin töitä tehdä vaan saa olla vuorovaikutuksessa mitä erilaisimpien ihmisten kanssa, jutteleminen on mukavaa ja ihmiset helposti kertovat elämästään asioita, vaikka ne olisivat kuinka henkilökohtaisia, mutta niinhän se menee. Olen täällä töissä ja vaikkei työsopimuksessa lue vaitiolovelvollisuutta niin silti minulla se on, tämän voi päätellä jo pienellä maalaisjärjellä :) Näin alkuun on hiukan hiljaista,mutta toivottavasti se tästä sitten ruuhkaantuu :) Vaikka liittymien myynti kertoo hiukan siitä millainen työntekijä olet, tiedän silti olevani ammattitaitoinen ja hyvä työssäni :) Hyvää palautetta tulee ja se saa hymyn nousemaan molempiin korviin asti :)

Mutta sitten taas asiaan elikkä laihdutuskuurin pariin.. Olen nyt syönyt aamupalan ja päivä ruuan ja ne olivat todella ravitsevia ja vähärasvaisia ja järkevämpiä ratkaisuja kuin ennen. Ihmiset yleensä selittävät sitä, kuinka ei ole aikaa syödä terveellisesti ja täytyy minunki myöntää, että olen itsekkin siihen sortunut. Mutta asia ei kuitenkaan niin ole. Ei siihen terveelliseen ruokaan mene sen enempää aikaa kuin epäterveellisempään ja plussaa terveellisyydessä on se, että joskus se on jopa halvempaa ja paljon parempaa kuin epäterveellinen.. Ja isoin juttu minkä keksin on oma hyvä mieli siitä, että hellii itseään oikealla tavalla :) Kuitenki sinä itse päätät mitä syöt ja lopulta kärsit siitä itse.

Töiden jälkeen menen lenkille, vaikka pääsenki töistä vasta 9 jälkee mutta se palkitsee ja tulee taas hyvä mieli siitä miten ahkera on :D Luulempa että unikin tulee paljon paremmin kun on vähän liikkunut ulkona ja saanut raitista ilmaa :)

Ei mulla sitten muuta tässä ole. Pitäis varmaan palata työn pariin ja yrittää metsästää asiakkaita :) heippa hei ja päivän jatkoja. Huomenna sitten palailen taas :):)!!!!